ghsvrijswijk.nl © 2008

Welkom bij GHSV Rijswijk

Locatie

Leden

DVIN Kringgroep DH

Cursus

Filmpjes

Links                                                    

Even voorstellen

 

Voorzitter - Franjo Matekovic - Lid van de vereniging sinds 1990

Ja wie kent deze vriendelijke Kroaat niet ?, nooit een onvertogen woord van deze Africhtingkeurmeester van de CWH, WK FCI deelnemer met zijn Mechelse Herder Magic Moon of Fanelly. Traint momenteel IPO met zijn DH Furby ’t Palmaleinehof.

 

Secretaris - Paula Helder - Lid van de vereniging sinds 2004

Traint met DH Jumping 't Palmaleinehof maar die veel beter luistert naar de naam Flash.

 

Penningmeester - Anja Matekovic - Lid van de vereniging sinds 2000

Past al sinds jaren op de centjes van de vereniging , doet dit met zoveel enthousiasme dat ze overweegt een commissie “hergebruik koffiefilters” in te stellen.Traint IPO met haar DH Furby ’t Palmaleinehof.

 

Aad van der Stap - Lid van de vereniging sinds 1989

De “speurneus” van de vereniging, heeft menig kilometer in de klei lopen stampen, successen in de SPH wereld Kukay’s Sazoe, en nu met York (Gizmo) 't Palmaleinehof. Traint IPO met de MH teef die "Arie" genoemd wordt.

 

Peter de Ruiter - Lid van de vereniging sinds 2000

Heeft met zijn MH teef Kelly deelgenomen aan het WK FMBB, IPO 3 gehaald met de door Peter zelf gefokte dochter van Kelly, Quincy. Peter traint nu met de teef Frenzy Perle de Tourbiere.

 

Evert van der Veen - Lid van de vereniging sinds 2004 (15 augustus 2012 overleden)

Jaren actief geweest als A pakwerker bij de NBG,  berucht om zijn dreiging en beroemd om zijn fijne motoriek, tevens leert hij pakwerkers de fijne kneepjes van het vak. Traint IPO III met zijn Duitse Herder Esco. Tussen de bedrijven door is hij ook lid van de commissie werkhonden.

 

Sonja van der Veen - Lid van de vereniging sinds 2004

Is gevallen voor de charmes van Evert, traint met haar MH Evil -Crash les Betulacées het IPO programma.

 

Jacqueline Beijersbergen - Lid van de vereniging sinds 2005

Heeft IPO II behaald met haar xMH Ringo, heeft nu een Duitse Herder, Gaius von Haus Lenox, van de kennel Sennertal. Hij luistert beter naar de naam Kayo.

 

Johan Hollebeek- Lid van de vereniging sinds 2006

Een “natuurtalent” in het pak, drinkt graag een ....”Dommelsch” na afloop, speciaal voor Johan wordt deze in de kantine op voorraad gehouden. Johan traint met vol overtuiging met zijn Dobermann Galaxy

 

Lex de Kuijper- Lid van de vereniging sinds 2006

Wederhelft van Jacqueline, troste bezitter van Duitse Herder Kane 't Palmaleinehof. Als de nood aan de man is, houdt ook hij zijn pakwerkerspak stand-by.

 

Baan Batelaar - Lid van de vereniging sinds 2010

Is een oude rots in het vak, traint met Amor (Sven) vom Gotterwald. Hij heeft soms moeite om zijn andere hobby's  fietsen en scooters voor de training los te laten.

 

Lilianne Voogd - Lid van de vereniging sinds 2011

Kan naast naar druke baan als manager van haar gezin tijd vrijmaken voor het trainen met haar Duitse Herder Manou v.d. Glazenstad.